Galagapos eilanden
Lieve vrienden en familie,
We zijn weer terug in de bewoonde wereld. Quito, waarvandaan we morgen naaar Nederland
vertrekken.
Wat betreft de Galagapos eilanden: het was in een woord super!! een 10 voor alles.
de natuur,dieren,boot,gidsen,mensen , bemanning en het weer.
Zoveel indrukken in 1 week dat het duizelt. Elke dag 2 excursies in de vroege morgen
en in de namiddag, verder snorkelen en zeekayjakken enz.we hebben ontzettend veel
foto,s gemaakt, waaronder hier een eerste indruk.
Groetjes en tot in Nedelaand.
Kees en Mirjam
En bedankt voor alle reakties.
Dat de Galapogos eilanden een 10 scoort, kan je zien op de foto's. Wat een prachtige reis. Wat een verscheidenheid aan dieren die jullie gezien hebben en dat ze totaal niet bang zijn. Groetjes, wel thuis en tot ziens
Hi Kees en Mirjam,
Tot nu toe geen reacties op jullie laatste foto's, we worden er helemaal stil van: wat een juweeltjes.....
Dat gevoel moet jullie daar ook meermalen zijn overvallen, lijkt me, met zoveel natuurlijke schoonheid.
Dank dat wij mochten meegenieten middels zoveel mooie foto's en verslagen!
Voor nu wensen we jullie een veilige reis terug en een goede thuiskomst.
Lieve groeten en tot snel!
Fer & Ansje
Wat een grandioze reis en fantastisch indrukwekkende foto's! Jullie treden echt in de voetsporen van Darwin. We kunnen ons voorstellen dat deze laatste week een enorme toef slagroom was op een toch al geweldige ervaring. De leguanen, de reuzenschildpad, de haai en al die andere dieren zijn als uit een sprookje. We weten zeker dat jullie weer een prachtig mooi fotoboek zullen samenstellen waar wij dan weer van mogen meegenieten. We wensen jullie een veilige thuisreis en nog vele uren nagenieten! Groetjes, Daphne en Rob
Veilige tuisreis Kees & Mirjam, het jullie reis verhalen baaaaaaaai geniet!!!! Dankie. Gaan lang brief aan Heemstede stuur
Liewe groeten
op de valreep jullie verslag van galapagos gelezen in iguazu.wat bijzonder zal dat geweest zijn.wij zijn vrijdag 2 april weer thuis.nu nog even luieren in warm iguazu .liefs irene en huib