Quito en tandayapa cloudforest
Beste,lieve allemaal
Ons eerste berichtje uit Ecuador.Na een lange vlucht (15 uur)maar gelukkig samen 5 plekken
aangekomen in Quito.Het ligt op 2800 mt., dus wel even wennen de eerste dagen.
Het oude centrum is prachtig (werelderfgoedlijst), maar het nieuwe deel daarentegen niet
veel aan. Het valt ons op dat de mensen hier erg klein zijn. Zelfs wij voelen ons hier groot.
Daarna naar de lokatie geweest waar je op de evenaar staat, wat duidelijk te merken is.
Je kunt b.v. niet over een rechte lijn lopen zonder je verliest meteen je evenwicht en het is ook
bijna onmogelijk om een ei op een platte spijker te plaatsen (Kees heeft het geprobeerd en
het is na veel geduld gelukt. Vandaar uit zijn we naar een vogellodge in het nevelwoud geweest. Dit was echt iets voor Kees. Het wemelde daar van de kolibri,s. wel 10 verschillende
soorten, maar moeilijk te fotograferen, want ze zitten nooit stil.
We zijn er ruim 2 dagen geweest en het was n heel bijzonder plekje.
Nu weer terug in Quito, in het oude centrum in een schitterend patio hotel.
Morgenvroeg 7.30 vertrekken we naar een zeer authentieke indianenmarkt en richting
de Andes en de vulkanen.
We hopen jullie binnenkort weer hierover te berichten. Probeer nog wat foto,s door te sturen
en hopen dat het lukt.
Groetjes Kees en Mirjam
Leuk om hier even te lezen hoe het met jullie gaat daar in Ecuador. En goed om te zien dat het allemaal lukt met foto's en jullie reislog!
Ik vroeg me al af wanneer ik een aantal foto's kon bewonderen, maar dat kan ik zo gaan doen.
Jullie zullen zeker niet overal beschikking hebben tot internet.
Geniet verder van alles wat nog gaat komen en blijf maar lekker veel mooie foto's maken!
Liefs Martijn.
p.s. jullie sms en mail heb ik ook ontvangen.
Hallo Mirjam en Kees,
Fijn dat de vliegreis zo comfortabel was en dat jullie genieten van alle nieuwe ervaringen. Ik heb genoten van de foto's. Helaas heeft een naar virus me een griep bezorgd en moet ik even binnen blijven. Zo is jullie verhaal met illustraties een mooie afleiding. De kolibri foto is prachtig Kees, vooral ook vanwege de achtergrond. Ik geef jullie ook nog even Ed's hotmail adres, zodat hij, in Vietnam ook nog jullie verhalen kan volgen. Veel plezier, Willemijn.
En ja hoor eindelijk nieuws uit het verre Ecuador! Fijn te lezen en te zien dat het goed met jullie gaat. Mooie foto's hoor echt schitterend. Hier alles prima eigenlijk niets nieuws onder de zon.. O ja Tim zijn tweede tand is eruit! En ja deze hebben we gelukkig wel opgevangen. Geniet lekker veel plezier kus van ons allemaal
Prachtige foto's hebben jullie al gemaakt!
Ik was onwetend dat je op de evenaar niet over een rechte lijn kan lopen en een ei op een spijker plaatsen lijkt me hier ook al een bezoeking waar je veel geduld voor nodig hebt!!! Nooit op het idee gekomen om dat uit te proberen...
Geniet van al het moois (ik benijd jullie best)!
hello Mirjam & Kees, prachtige fotos - wens kon saam met jullie wees.... would love to paint your hummingbird Kees! But i'm still waiting for the blue-footed boobies in courtship dance - am doing watercolours like Lars, & can't wait to show you. Volg julle reis blog vir uitstekend inspirasie. Geniet lekker verder, groetjes
Gelukkig nieuws uit Ecuador..blij te lezen dat alles goed is verlopen. Schitterende foto's, had niets anders verwacht..de foto's van Quito doen mij denken aan onze gezamenlijke reis naar Mexico..
Morgen vlieg ik naar Marrakech en ben nu al benieuwd als ik terugkom, wat ik te zien ga krijgen van jullie 2e ronde fotomateriaal..heel leuk !!
Tot volgende week, veel liefs en lekker genieten.
Un beso muy fuerte,
Angela